A Belső utazás azért született, hogy a mindannyiunkban ott élő nagyság felismerésére ösztönözzön. Azért született, hogy rámutasson arra, hogy önmagunkat ajándékozzuk meg, ha részt vállalunk saját gyógyulásunk folyamatában. Azért született, hogy ráébresszen szabadságunk és önmagunk teljességének tudatára. A Belső utazásnak NEM célja, hogy elvonjon a már megkezdett orvosi vagy természetgyógyászati kezeléstől! Arra szolgál, hogy erősítse annak hatását, és segítsen a magad választotta úton előbbre jutni és lelkileg fejlődni.

A gyógyulás útján nincsenek garanciák. Annyiféle út és módszer létezik, ahány ember. Remélem, hogy a Belső utazás inspirálni és segíteni fog, bármilyen utat is választottál.

EGYÉNI UTAZÁS

Nehéz érzelmi vagy testi problémák esetén képzett terapeutával érdemes Belső Utazást tenni. Magyarországon Andrási Éva, Beszterczey Ildikó, Makay Anikó, Tóth Zsuzsa, és Urbán Valéria akkreditált terapeuták adnak egyéni utazásokat, miután részt vettek Brandon Bays szigorú, hét modulból álló képzésén és beterjesztették elbírálásra esettanulmányaikat. Javasoljuk, hogy részletes felvilágosításért (előzetes javaslatok, időbeosztás, várható költségek) fordulj közvetlenül a terapeutákhoz, akik mindig az adott helyzethez alkalmazkodva, személyre szabottan alakítják terápiájukat, amelyért maguk felelősek.

Andrási Éva, aki 30 éve gyógytornászként kezdte gyógyító hivatását, majd többek között chi kungot és tai jit tanult, amit 17 éve oktat is, Angliában Brandon Bays-nél végezte el a Belső Utazás képzést és lett akkreditált terapeuta. 12 éve folyamatosan ad egyéni Belső Utazásokat, s a kétnapos intenzív szemináriumok egyik fő trénere, 2009 áprilisától vezetője is volt.

Andrási Éva: 06-30 309-2199, evandrasi@gmail.com

Andrasi Eva
Beszterczey Ildi

Beszterczey Ildikó, aki 38 éve általános iskolában magyar és angol nyelvet, valamint drámát tanít, szintén Brandon Baysnél Angliában végezte el az akkreditált terapeuta képzést. A kezdetektől a magyarországi tanfolyamok egyik szervezője és fő trénere. 2008. óta a magyarországi Belső Utazás Gyerekeknek tanfolyam vezetője és a 2009-ben megjelent, gyermekeknek és szülőknek szóló Napfogat című lemez szerzője.

Beszterczey Ildikó: 06-30 419-8277, (16:00 és 18:00 között), ildibeszt@gmail.comFigyelmeztetés:
Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen orvosi problémád van,
feltétlenül fordulj szakorvoshoz alapos és teljes diagnózisért.
Sem a Belső utazás, sem a képzett terapeuták nem diagnosztizálnak
és nem adhatnak sem orvosi tanácsot, sem orvosi kezelést.