A Belső Utazás tanfolyam nem előadás, ahol tényeket tanulunk meg. A saját belső problémáinkkal szembenézve tanuljuk meg a módszert annak minden csínjával-bínjával, hogy aztán hazatérve bátran használhassuk minden felmerülő érzelmi vagy testi problémánkban.

A KÉTNAPOS INTENZÍV TANFOLYAM

A szombati nap az Érzelmi Utazásé. A délelőtti alapozás után, amikor is Brandon szuggesztív magyarázatának videós változatát kis csoportokban végzett gyakorlatok váltogatják, a délutáni élő bemutatót követően a helyszínen választott párjával mindenki maga indul Belső Utazásra. Trénereink szeretettel és odaadással segítik mindenki utazását.
A legjobb, ha nyitott szívvel és lélekkel érkezünk a tanfolyamra, készen hogy a bennünket fogva tartó, korlátozó érzelmi problémát most végleg elengedjük. De nincsen baj akkor sem, ha nem vagyunk benne biztosak, hogy mi is ez a probléma, mert a szombat délelőtt részben ennek feltárására irányul és mire a délutáni utazásra kerül a sor, már mindenki tudja, hogy mivel is akar dolgozni.

Vasárnap a szombati Érzelmi Utazásra építve a Testi Utazásra kerül a sor. Nem szükséges, hogy valamilyen testi, orvosi problémánk legyen - mindenki tapasztalt már feszültséget, merevséget a testében valahol, s a Testi Utazás mindenféle problémában segíthet.

A HALADÓ SZEMINÁRIUM

Ezt a szemináriumot a már az intenzív tanfolyamot elvégzett gyakorlottabb utazóknak indítjuk. A haladó műhelyben a Belső utazás terápiákon az évek során kifejlesztett és tovább csiszolt haladó eszközöket, technikákat, fogásokat tanuljuk meg, hogy ezekkel felszerelkezve mélyebbre mehessünk saját forrásunkban és szinte bármilyen problémán, bárkivel magabiztosan dolgozhassunk.

HOGYAN TEGYÜNK BELSŐ UTAZÁST GYEREKEKKEL?

Ezen a szülőknek (jelenlegi és leendő), tanároknak, nevelőknek, nagyszülőknek és minden gyerekkel foglalkozó, utazáshoz kedvet érző érdeklődőnek szervezett tanfolyamon olyan eszközöket kínálunk, amelyekkel nagyon is gyakorlati módon segíthetjük gyermekeinket, hogy kapcsolatba kerüljenek a bennük rejlő korlátlan lehetőségekkel, és megvalósíthassák azokat. Ezen a napon mi is gyerekekként éljük át a könnyed, vidám, játékos gyakorlatokat, és olyan jártasságra teszünk szert gyermekeink megértésében és segítésében, amelyet hétköznapi szituációkban, az élet minden területén használhatunk: traumák, iskolai problémák, viselkedési zavarok, válás, halál stb. esetén. A részvételnek nem feltétele az intenzív tanfolyam elvégzése, de ajánlott legalább a gyerek könyv ismerete.

BŐSÉG

Az intenzív tanfolyamot végzetteknek!! A Bőség tanfolyam 2,5 napos elvonulást kínál Szentbékállán, ahol az életünk különböző területein a kiteljesedés, a bőség útjában álló blokkokkal, önkorlátozó, legtöbbször nem-tudatos, szabotáló elképzeléseinkkel, hiteinkkel, hiedelmeinkkel nézünk szembe, hogy szétfoszlatva ezeket és szabaddá válva tőlük megvalósíthassuk legmélyebb vágyainkat. A hétvége felfedező gyakorlatait bőség utazás, séta-meditáció, reggeli jóga mélyítik tovább.

GYEREKTANFOLYAM

Az egynapos tanfolyam során a gyerekek megismerkednek saját legbensőbb értékeikkel, s egy kalandos utazás segítségével elengedhetnek olyan fájdalmakat, szorongást okozó emlékeket, amelyek hosszabb idő óta előjöttek rossz álmok, félelmek és esetleg testi tünetek formájában. Amennyiben szeretnéd, hogy gyermeked a Gyermekutazás tanfolyam részese legyen, jelezd részvételi szándékod Beszterczey Ildikónak az ildibeszt@gmail.com e-mail cĺmen, és tájékoztatót küldünk.

Andrási Éva, aki 30 éve gyógytornászként kezdte gyógyító hivatását, majd többek között chi kungot és tai jit tanult, amit 17 éve oktat is, Angliában Brandon Bays-nél végezte el a Belső Utazás képzést és lett akkreditált terapeuta. 12 éve folyamatosan ad egyéni Belső Utazásokat, s a kétnapos intenzív szemináriumok egyik fő trénere, 2009 áprilisától vezetője is.

Andrasi Eva
Beszterczey Ildi

Beszterczey Ildikó, aki 37 éve általános iskolában magyar és angol nyelvet és drámát tanít szintén Brandon Baysnél Angliában végezte el a terapeuta képzést. A kezdetektől a magyarországi tanfolyamok egyik szervezője és fő trénere. 2008. óta a magyarországi Belső Utazás Gyerekeknek tanfolyam vezetője és a 2009-ben megjelent, gyermekeknek és szülőknek szóló Napfogat című lemez szerzője.

 

AMENNYIBEN KEDVET ÉRZEL HOZZÁ, SZERETETTEL VÁRUNK
A TANFOLYAMON!

EGYÉNI UTAZÁS

Nehéz érzelmi vagy testi problémák esetén képzett terapeutával érdemes Belső Utazást tenni. Magyarországon Andrási Éva, Beszterczey Ildikó, Makay Anikó, Tóth Zsuzsa, és Urbán Valéria akkreditált terapeuták adnak egyéni utazásokat, miután részt vettek Brandon Bays szigorú, hét modulból álló képzésén és beterjesztették elbírálásra esettanulmányaikat. Javasoljuk, hogy részletes felvilágosításért (előzetes javaslatok, időbeosztás, várható költségek) fordulj közvetlenül a terapeutákhoz, akik mindig az adott helyzethez alkalmazkodva, személyre szabottan alakítják terápiájukat, amelyért maguk felelősek.

Andrási Éva: 06-30 309-2199, evandrasi@index.hu

Beszterczey Ildikó: 06-30 419-8277, (16:00 és 18:00 között), ildibeszt@gmail.com

Makay Anikó: 06-20 596-0067, makaysilk@vnet.hu

Makay György: 06-20 362-3100, happyman@invitel.hu