Kedves Utazó-Társak!

Ez a csoport abból a célból jött létre, hogy mindazok az emberek, akik a magyarországi BU. tanfolyamokon aktívan részt vettek, megismerték, megszerették egymást, újból találkozhassanak. Arra kérlek Titeket, hogy értesítsétek egymást, vagy adjátok hozzá azokat az embereket a csoporthoz, akivel kapcsolatban vagytok.

Számomra 2009-ben kezdődött ez a "szerelem", ezért nem ismerhetek mindenkit, aki segítőként volt jelen. Természetesen azok sincsenek kizárva az eseményből, akik 2011 után Brandon-nál végeztek, de ez amolyan baráti találkozó lenne. Annyi közös élményt és sok-sok barátságot adott nekünk ez a pár év, hogy egy rövid véleménykutatás után kiderült, ez az igény nem csak bennem él. Azóta is nosztalgiával gondolok a sok együtt töltött órára. Hálás szívvel idézem fel az emlékeket, mert részese lehettem annak a csodának, amit veletek együtt éltem meg.

Helyszín és időpont:
2017. aug. 26. KOPASZI GÁT
Piknik a természetben, baráti körben. (Plédet, kaját hozzatok)
Gyülekező: A parkolóban, a kapun belül, 9:30-10:00
Tervezett befejezés: Nincs. Ahogy az alkalom hozza. A találkozón emlékezzünk Heltay Klárira is, akitől 2013-ban ugyanitt vettünk búcsút. (Ha van rá lehetőség, hozzatok egy teamécsest.) Keressük egymást!

Értesítsétek azokat, akik nincsenek a face-n.

Szeretettel ölelek mindenkit!
Vas Piroska