"A Belső utazás azért született, hogy a mindannyiunkban ott élő nagyság felismerésére ösztönözzön. Azért született, hogy rámutasson arra, hogy önmagunkat ajándékozzuk meg, ha részt vállalunk saját gyógyulásunk folyamatában. Azért született, hogy ráébresszen szabadságunk és önmagunk teljességének tudatára. A Belső utazásnak NEM célja, hogy elvonjon a már megkezdett orvosi vagy természetgyógyászati kezeléstől! Arra szolgál, hogy erősítse annak hatását, és segítsen a magad választotta úton előbbre jutni és lelkileg fejlődni.

A gyógyulás útján nincsenek garanciák. Annyiféle út és módszer létezik, ahány ember. Remélem, hogy a Belső utazás inspirálni és segíteni fog, bármilyen utat is választottál.

Figyelmeztetés:
Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen orvosi problémád van, feltétlenül fordulj szakorvoshoz alapos és teljes diagnózisért. Sem a Belső utazás, sem a képzett terapeuták nem diagnosztizálnak és nem adhatnak sem orvosi tanácsot, sem orvosi kezelést."

Magyarul Brandon Bays következő könyvei és hanganyagai (a könyvben említett kazettát CD-n adtuk ki) jelentek meg, amelyek megvásárolhatók az Agykontoll, illetve az édesviz kiadványait árusító boltokban, a CD-k pedig a tanfolyamokon.

www.thejourney.com